BEELD3_seafoodlovers_220104_FORWEB.jpg

ZATERDAG
29/1
MENU

Amuse met grijze garnalen

Champagne Laure d’Echarmes brut

 

Trio van sint-jacobsvruchten in de schelp

(tartaar- avocado – yuzu / gegratineerd – mousseline / gebakken – oosters)

Spanje, Rias Baixas, Pazo de Senorans

Albarino - 2020

Gegrilde langoustines, kruidenboter, romanesco

Italië, Friuli, Vie di Romans, Flors di Uis

Malvasia Istriana, Riesling, Tocai Friuliano - 2016

 

Gegrilde wilde gamba, kreeftenvlees, krabbepoot, venusschelpen, 

paprika, tomaat, fettuccini, jus van gamba

Frankrijk, Bourgogne, Mercury, Dom. Tupinier Bautista 1er cru ‘Les Vellées’  Chardonnay - 2019

 

Millefeuille

Bladerdeeg, crème van vanille en kokos, in bruine rum gemarineerde ananas

 

Amuse

Glas Champagne

4-gangenmenu

Glas aangepaste wijn per gerecht

€ 95

 

PRAKTISCH:

Enkel op zaterdag 29 januari na reservatie

Profiteer ervan !