VALENTIjn
Culinair genieten op maandag 14 februari
​
VALENTIJN
MENU
​
​
Amuse
Champagne Laure d’Echarmes brut
• • •
Gerookte paling, geitenkaas, rode biet, brioche
Loire, Vouvray, Dom. des Aubuisières, Cuvée Silex – Chenin Blanc – 2020
- of -
Carpaccio van gedroogde entrecôte van het West-Vlaams Rood Rund (Dierendonck), crème van knolselder, gele biet, mosterdsla
Toscane, Fattoria Lornano, Chianti Classico – Sagiovese – 2017
- of -
Carpaccio van rode en gele biet,
gemarineerde chioggia biet, geitenkaas, frambozendressing
Spanje, Rueda, José Pariente – Verdejo - 2020
• • •
​
Knolseldersoep met geroosterde hazelnoten
België, Voerstreek, Pietershof – Pinot Blanc, Auxerois - 2020
• • •
​
Thaise lamscurry, citroengras, limoenblad, kokos, boontjes, basmatirijst
Languedoc, Dom. Prés Lasses, Castel Viel – Carignan, Grenache, Syrah – 2014
- of -
Zeebaars, scheermesjes, venkel, spinazie, gnocchi, beurre blanc
Bourgogne, Dom. Alain Geoffroy,Chablis Premier cru, Beauroy – Chardonnay – 2019
- of -
Auberginekaviaar, hand gerolde parelcouscous, gegrilde paprika en courgette, kikkererwten, pittige tomatensaus
Griekenland, Meteora, Dom. Theopetra - Cabernet Sauvignon, Syrah, Limniona - 2018
• • •
​
Structuren van aardbei, vanille en bergamot
​
Amuse , 4-gangenmenu, glas champagne, glas aangepaste wijn per gerecht
€ 85 p.p.