__MF.png

VALENTIjn

Culinair genieten op maandag 14 februari

VALENTIJN
MENU

Amuse

Champagne Laure d’Echarmes brut

• • •

 

Gerookte paling, geitenkaas, rode biet, brioche

Loire, Vouvray, Dom. des Aubuisières, Cuvée Silex – Chenin Blanc – 2020

 - of - 

Carpaccio van gedroogde entrecôte van het West-Vlaams Rood Rund (Dierendonck), crème van knolselder, gele biet, mosterdsla

Toscane, Fattoria Lornano, Chianti Classico – Sagiovese – 2017

- of -

Carpaccio van rode en gele biet,
gemarineerde chioggia biet, geitenkaas, frambozendressing

Spanje, Rueda, José Pariente – Verdejo - 2020

• • •

Knolseldersoep met geroosterde hazelnoten

België, Voerstreek, Pietershof – Pinot Blanc, Auxerois - 2020

• • •

Thaise lamscurry, citroengras, limoenblad, kokos, boontjes, basmatirijst

Languedoc, Dom. Prés Lasses, Castel Viel – Carignan, Grenache, Syrah – 2014

 - of -

Zeebaars, scheermesjes, venkel, spinazie, gnocchi, beurre blanc

Bourgogne, Dom. Alain Geoffroy,Chablis Premier cru, Beauroy – Chardonnay – 2019

- of -

Auberginekaviaar, hand gerolde parelcouscous, gegrilde paprika en courgette,   kikkererwten, pittige tomatensaus

Griekenland, Meteora, Dom. Theopetra - Cabernet Sauvignon, Syrah, Limniona - 2018

• • •

Structuren van aardbei, vanille en bergamot     

 

Amuse , 4-gangenmenu, glas champagne, glas aangepaste wijn per gerecht

€ 85 p.p.